domingo, 17 de noviembre de 2013

Enquesta Fractal i més Caos


Hola de nou!

Aquesta setmana he invertit el meu temps en corregir els errors de la segona part teòrica del treball. En realitat, no hi havia gaire a fer - només arreglar l'ordre d'alguns paràgrafs i juntar alguns apartats que restaven amb títols diferents. La segona correcció l'esperaré per la setmana que bé, quan el professor col·laborador m'hagi retornat aquesta part però amb correccions més encarades a les expressions i la puntuació.

Per altra banda, he afegit un apartat més al treball de camp relacionat amb el caos amb calculadora, on finalment he acabat per usar Excel ja que em resultava més fàcil fer centenars d'operacions al mateix temps em mil·lèsimes de segon. Com ja veureu en els resultats d'aquesta recerca, tot just he arribat a descobrir un sistema per comprovar, sense fer càlcul, si l'equació logística tindrà comportament caòtic o no depenent dels seus paràmetre i valor inicial.

A més, he realitzat de manera prematura l'enquesta que tenia pensada passar relacionada amb els fractals matemàtics, els naturals, i la música fractal. Si encara no ho heu fet, el qüestionari el podeu trobar a Google Drive, tot just aquí:



Esperarem un cert temps fins que tinguem un nombre considerable de resultats.

Fins aquí, tot bé. La setmana que ve la dedicaré a l'experiment sobre el pèndol caòtic - una màquina del caos basada en les petites diferencies de condicions inicials.

Bona feina, i güardeu-vos del fred. 


"Un día puede solucionarte la vida. Un día puede arruinartela. Tu vida son 4 ó 5 grandes días que lo cambian todo."


Anònim

No hay comentarios:

Publicar un comentario